tisdag 21 juli 2009

Nyheter!

Så var premiären avklarad! Och vilken premiär vi hade!

Johan Glans och Adde Malmberg briljerade verkligen och bjöd på högklassig show i det nyrenoverade kallbadhuset som fortfarande hade en svag doft av nymålat.

Ikväll gör vi om succén när Özz Nûjen och Jesper Rönndahl besöker oss. För dig som inte skaffat biljetter än; tyvärr, det är slutsålt. Men det finns några biljetter kvar till ett par av våra kvällar så skynda dig in på Kulturcentralen och skaffa!

Vi har dessutom förlängt sommarsäsongen i och med att vi har lyckats boka den Nyazeeländske komikern Al Pitcher som kommer med sin The Al Pitcher Picture Show! Inför varje show går han omkring i stan med sin kamera och tar bilder som han sen väver in i showen. Det är spontant, improvisativt och uppfinningsrik standup! Allt på lättförstålig engelska.

Som support den här kvällen har vi lyckats boka in Anders "Ankan" Johansson, den härliga östgöten känd från Anders & Måns. Äntligen får vi möjlighet att ta del av denna folkkära komikers underundiga funderingar på ståuppscenen! Allt på lättförstålig östgötska.

Torsdagen den 17 september kommer de till oss på Ribban. Biljetterna säljs till ordinarie pris på Kulturcentralen.

Och som inte detta vore nog!
Nu på fredag, den 24 juli, bjuder MACK på en gratisshow på Möllevångsfestivalen med bland andra Khalid Geire! Showen är ett sammarbete med Garva Comedy Club och börjar 20.00. För dig som bara vill se MACKs show så börjar den ungefär 20.50. Platsen är Moriskan i Folkets Park och det är som sagt fri entré.

Så välkommen till MACK i sommar!

/Mats

Inga kommentarer: