lördag 21 november 2009

Lennie Norman och Anders Celin på MACK!

Lennie Norman gjorde ett av sina få klubbgig i höst när han besökte MACK i torsdags kväll. Dessutom kunde vi bjuda publiken på Halmstadsonen Anders Celin som gjorde sitt första MACK-framträdande.

Som vanligt hade vi också lite bonuskomiker på plats. Den här gången i form av Eric Andersson, Teresa Tönisberg och Björn Tennfors. Jag, Mats Andersson, var vikarierande konferencier.

Anders Celin är en härligt skruvad karaktär som jobbar väldigt nära gränsen (och ibland över den) men som hela tiden håller sin publik i ett fast grepp. Gårdagen var inget undantag. Jag tror Anders fick många nya fans igår.

Lennie Norman är ju en rutinerad herre i de här sammanhangen vilket han också skämtade om. "När jag började med standup var Ingvar Carlsson statsminister." Han bjöd verkligen på en härlig show som var både politisk, dagsaktuell och så klart väldigt, väldigt rolig!

Nu har vi bara två föreställningar kvar i höst. Nästa vecka kommer Marika Carlsson och Mikael Koppelman till oss. Missa inte detta utan köp biljetter på Kulturcentralen.

Vid tangentbordet: Mats Andersson

Inga kommentarer: